25

dinsdag

juni 2024

ELITE

Word een ELITE bedrijf; een ecosysteem voor de meest ambitieuze bedrijven. Elite is het Europese netwerk van private MKB-bedrijven dat groei en toegang tot private en publieke kapitaalmarkten versnelt.

Een programma speciaal voor de meest ambitieuze Nederlandse bedrijven

Krijg expertise en vertrouwen

Leer door een mix van inspirerende, academische en sessies die worden gegeven door deskundige adviseurs, marktleiders, academici en gast ondernemers.

Toegang tot alternatieve financieringsopties

We hebben alle middelen die je nodig hebt op één platform geplaatst zodat jij, als lid, toegang hebt tot exclusieve voordelen wanneer je ze nodig hebt.

Maak deel uit van een Europees netwerk

Je krijgt toegang tot een exclusief netwerk van topondernemers, leidinggevenden en gelijkgestemden om nieuwe zakelijke kansen te verkennen. Want we zien dat deel uitmaken van een wereldwijd, innovatiegedreven netwerk nog nooit zo belangrijk is geweest.

Uw bedrijf in de kijker

ELITE biedt bedrijven prestige en zichtbaarheid, verder biedt het toegang tot evenementen op de belangrijkste Europese beurslocaties, met de nationale pers, tot het bijwonen van rondetafelgesprekken met belangrijke belanghebbenden van de overheid.

Wat is ELITE?

In het kloppende hart van de Euronext Group, vinden we ELITE, een Europees ecosysteem bedoeld voor private ondernemingen. ELITE functioneert als een versneller van groei en biedt toegang tot private en publieke financiering. Dit wordt bereikt door middel van workshops, coaching en strategische ondersteuning.

Naast de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden en groeistrategieën, stelt ELITE bedrijven in de gelegenheid een breder (internationaal) netwerk te creëren en vergemakkelijkt het de toegang tot (groei)kapitaal.
Dit dynamische ecosysteem telt momenteel meer dan 1.300 bedrijven uit 23 Europese landen. De resultaten spreken voor zich: ELITE-bedrijven hebben samen al meer dan 1.300 bedrijfstransacties ter waarde van ongeveer €20 miljard uitgevoerd. Dit toont aan dat bedrijven in het ELITE-netwerk volop kansen benutten zodra ze toegang krijgen tot de markten.

ELITE - Jop Wolff - nlgroeit

Bekijk waarom Jop Wolff met Workrate het ELITE programma een MBA voor zijn bedrijf noemt

De Europese ELITE gemeenschap

1350

Bedrijven van verschillende groottes en sectoren

23

landen

100

miljard aan totale inkomsten in euro

ELITE - Lancering groeiprogramma ELITE voor Nederlands MKB - nlgroeit

Voor wie is ELITE?

Het ELITE programma gaat in mei 2024 in Nederland van start. Jaarlijks kunnen maximaal 15 bedrijven deelnemen. Om in aanmerking te komen voor deelname wordt gekeken naar waarde omzet (veelal een omzet van meer dan €50 miljoen, variërend van €10 miljoen tot €300 miljoen), de historische groei en het toekomstpotentieel.

ELITE start over

0Weken0Dagen0Uren

Dit ga je leren

 • Kennis
  • Strategie reeks
  • Growth Labs
 • Netwerk
  • Evenementen in heel Europa
  • Uitstekende con collega’s en adviseurs
  • Coachen, lesgeven
 • Kapitaal
  • Toegang tot alternatieve financieringsopties
  • Zakelijke matchingsmogelijkheden
  • Financieel advies en IPO-ondersteuning
ELITE afbeelding website - nlgroeit

ELITE - Samen met je team werken aan de toekomst van je bedrijf - nlgroeit

Ontdek of ELITE bij je past

Het ELITE programma is voor een select gezelschap. Heb je vragen over het programma of ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor deelname? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.