10 jaar geleden ben ik in de MKB onderneming gestapt die mijn man en ik eerder hadden overgenomen. Wat ik zo gaaf vind is dat we echt aan het bouwen zijn. We zijn op een missie om meerwaarde te bieden. Er zijn altijd dingen die moeten veranderen, waar we op bij moeten sturen. Die piketpaaltjes uitzetten, dat vind ik gaaf. Ik kan genieten van de plannen die we maken. Ik vanuit financiën de rest van ons team vanuit hun discipline. Allemaal hebben we een puzzelstukje in handen om de onderneming mooier en beter te maken. Ik voel mij dan een Michelangelo die vanuit een ruw stuk marmer een prachtige David aan het vormgeven is.

Bedrijfsactiviteiten

SDS Ommen is een handelsbedrijf in mooie bijzondere dak- en gevelsystemen. Door onze specialistische kennis op dit gebied, zijn we sterk in het adviseren over de toepasbaarheid en installatie van het product. We willen bekend staan om onze kennis en onze passie en kunde om dit voor de klant creatief te vertalen naar een individuele oplossing.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Financiën moet niet de belangrijkste drijfveer zijn, maar het moet wel goed geregeld zijn om ervoor te zorgen dat je als ondernemer bezig kan zijn met impact maken, klanten bedienen en investeren in de ontwikkeling van je medewerkers. Het geeft rust en ruimte om te groeien.