Vacature Accountmanager Partners

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het contact met de partners van nlgroeit. Zo zorg je ervoor dat de huidige partners optimaal zichtbaar zijn op ons platform, onderhoud je contact met deze partners en ga je op zoek naar nieuwe partners die met hun kennisaanbod aansluiten op de wensen van onze doelgroep. Heb jij zin om je tanden te zetten in een uitdagende rol om nog meer groeiondernemers in Nederland te faciliteren in hun groei?

Sinds de lancering in 2016 heeft nlgroeit duizenden ondernemers geholpen met hun bedrijfsgroei en hen geïnspireerd om met meer ambitie te ondernemen en aan zichzelf te werken. Dat doen we onder andere door ze te inspireren en te faciliteren met een doorverwijzing naar een van onze partners of een van onze 450 mentoren. Nlgroeit heeft een rijke schare aan ambassadeurs, zoals Pieter Zwart (Coolblue), Jitse Groen (Justeat Takeaway), Michiel Muller (Picnic) en vele anderen.

Jouw uitdaging
In deze rol ben je verantwoordelijk voor het contact met de partners van nlgroeit. Zo zorg je ervoor dat de huidige partners optimaal zichtbaar zijn op ons platform, onderhoud je contact met deze partners en ga je op zoek naar nieuwe partners die met hun kennisaanbod aansluiten op de wensen van onze doelgroep.

Dit zijn jouw verantwoordelijkheden
– Je onderhoudt nauw contact met partners en sponsors over de inhoud van diverse groeiprogramma’s en het kennisaanbod. En gaat actief op zoek naar partners die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het kennisaanbod van nlgroeit.
– Je onderhoudt contact met sponsors en gaat op zoek naar nieuwe sponsors die goed aansluiten bij nlgroeit. Je zorgt ervoor dat de sponsors actief worden betrokken bij de activiteiten van nlgroeit, denk aan bijvoorbeeld events.
– Je onderzoekt de behoeften bij de ondernemers en bouwt op basis daarvan het nlgroeit kennisaanbod verder uit.
– In samenwerking met de marketing manager bedenk je hoe we ons kennisaanbod platform zo goed mogelijk onder de aandacht krijgen bij onze doelgroep.
– Je bent regelmatig aanwezig bij onze events om zo kennis te maken met groeiondernemers, (nieuwe) partners en sponsoren.

Waar kom je te werken
Stichting nlgroeit helpt ondernemers met een omzet tussen de 1 en 100 miljoen te inspireren verder groeien. Nlgroeit is een bewezen succes, het initiatief is inmiddels een gevestigde naam en staat bekend als een onafhankelijke en geloofwaardige partij richting ondernemers. Het overgrote deel van de succesvolle Nederlandse groeiondernemers is als mentor of ambassadeur aan nlgroeit verbonden. En dat is niet voor niets; de kern achter het succes, ‘ondernemers voor ondernemers’ blijkt een extreem sterk construct en daardoor is de impact van het nlgroeit programma significant. Na 6 jaar in een publiek-private constructie geopereerd te hebben zal nlgroeit in 2022 als stichting nlgroeit verder gaan.

We zijn een klein team, maar zijn ambitieus en willen net zoals onze doelgroep blijven groeien. We werken in een hoog tempo, en onderweg lopen we iedere keer weer tegen nieuwe uitdagingen aan. Het mooie is dat je in deze rol veel vrijheid krijgt en je echt kunt gaan pionieren. Bekijk de video om nlgroeit nog beter te leren kennen.

Jouw competenties en skills– Je bent een echte aanpakker, die actief het contact op zoekt en kansen ziet en pakt.
– Je bent een stevige persoonlijkheid, je bent tenslotte gespreks- en sparringspartner voor diverse partners en sponsoren.
– Je bent een echte verbinder, een belangrijke competentie aangezien het jouw uitdaging is om partners en sponsoren aan te trekken en te faciliteren.
– Je bent handig in tekst en beeld. Zo help je partners optimale teksten op te stellen en zorg je ervoor dat hun landingspagina op ons platform er visueel goed uitziet.
– Je hebt enige ervaring als accountmanager of community manager. Je hebt een sterke interesse in ondernemerschap en een intrinsieke motivatie om scale-ups verder te laten groeien.

Wat we je bieden
– Een uitdagende rol in een ambitieuze kleine organisatie, waar je de vrijheid krijgt om je rol in te vullen.
– In eerste instantie een contract voor bepaalde tijd
– Een functie voor 24 of 32 uur
– Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
– Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open;
– Werk vanuit ons kantoor in de Houthavens in Amsterdam met uitzicht over het IJ, heerlijke vegetarische lunch en, niet te vergeten, ons dakterras voor vrijdagmiddag borrels;
– Een razend interessant netwerk van groeiondernemers.

Heb je interesse? Stuur een mail met je cv en motivatie naar Saskia van Roode, Managing Director nlgroeit: saskia@nlgroeit.nl.