Mijn specialisme zit met name in sparren met ondernemers waardoor zij sneller betere keuzes maken. Die keuzes kunnen zowel van strategische, organisatorische als operationele aard zijn. Extra waardevol ben ik vaak als het gaat om het realiseren van strategische of verkoopdeals. Wat ik merk is dat er al binnen een gesprek van 1,5 uur vaak al grote stappen hierin kunnen worden gemaakt en ik vaak een doorbraak in het denkproces bij ondernemers kan realiseren wat niet alleen de ondernemer helpt maar mijzelf ook voldoening, extra energie en inspiratie geeft. Mijn grootste toegevoegde waarde zit in advies geven aan jonge, ambitieuze, relatief slimme innovatieve ondernemers.

Bedrijfsactiviteiten

Serial ondernemer: tussen 1999 en 2007 in media, internet en consultancy met Belegger.nl en Jungle Minds. Na verkoop van Belegger.nl aan Sanoma Uitgevers en Jungle Minds aan Management Team, focus ik mij met name op de exploitatie van een drietal horecazaken in Groningen: Flinders Cafe (cafe-restaurant), El Santo (Restaurant) en Wolter Wolthers (Club). Tevens mede-eigenaar van Flinders Design, met een omzet van circa €25 miljoen een van de grotere meubelzaken van Nederland.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

In het algemeen blijf ik als ondernemer nog steeds elke dag veel leren. Belangrijkste dat ik heb geleerd? Het bij voorbaat nauwkeurig kunnen inschatten van toekomstige consequenties van beslissingen die je neemt en de acties die je verricht.