Centraal Beheer partner van nlgroeit

Programma leidinggeven aan groei

Ralph van Dam, initiatiefnemer ondernemersprogramma bij Centraal Beheer: “Het platform nlgroeit past bij onze ambitie om ons meer te positioneren als brede zakelijke dienstverlener die proactief bijdraagt aan de groei en continuïteit van mkb-ondernemingen. Naast relevante kennissessies en events bieden we mkb-ondernemers het programma ‘Leidinggeven aan groei’ aan. De focus in dit programma ligt op de ondernemer zelf. Hij is namelijk  doorslaggevend voor het succes van elk mkb-bedrijf. Met ondersteunende diensten staan we hem bij in zijn persoonlijke en zakelijke uitdagingen zodat hij daadwerkelijk zijn groeikansen benut”

Groeivermogen vergroten

Kees de jong, initiatiefnemer van nlgroeit: “Inmiddels bestaat nlgroeit drie jaar en heeft het programma diepe impact op Nederlandse ondernemers. De snelste groeiondernemers van Nederland (onder andere Harold Goddijn van Tomtom, Jitse Groen van Takeaway.com, Pieter Zwart van Coolblue) zijn als ambassadeur aangesloten en vele top CEO’s en ondernemers zijn mentor bij het programma. We zijn trots dat  Centraal Beheer nu ook onze partner is. We vinden elkaar in het doel het groeivermogen van het MKB te vergroten.” Ook Claudia Zuiderwijk, bestuursvoorzitter van KVK, vindt de samenwerking een versterking voor nlgroeit: “Het programma nlgroeit heeft sterke zichtbaarheid bij groeiondernemers in Nederland. Door het succes heeft het ministerie van EZK besloten haar funding te verlengen. Hierdoor is het nu in 2019 voor het eerst mogelijk om andere partners bij het programma te betrekken.”

Persoonlijke ontwikkeling

Ralph van Dam: “Met ons programma ‘Leidinggeven aan groei’ richten we ons op ondernemers in de ‘scale-up fase’ die open staan voor nieuwe inzichten en persoonlijke ontwikkeling. In juni starten we met een serie masterclasses waarin de groei en ontwikkeling van de ondernemer als persoon en van zijn onderneming centraal staan. Meer informatie hierover is te vinden op onze onze website.”

Over Centraal Beheer
Centraal Beheer is een grote financiële dienstverlener in Nederland. Al meer dan 100 jaar staan wij klaar voor onze klanten. Sinds 1995 is Centraal Beheer onderdeel van Achmea. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor verzekeringen, financiële producten en diensten. Wij geloven in een persoonlijke relatie met onze klanten en oplossingen.