11

woensdag

oktober 2023

Utrecht Groeit | 11 oktober 2023 | Dotslash

Ben je er klaar voor? Want we zijn terug! Na eerdere succesvolle edities organiseren we op woensdag 11 oktober een nieuw diner voor founders van groeibedrijven. Het thema van deze sessie is groeien in relatie tot je medewerkers. Een event voor en door ondernemers waar inspiratie en met elkaar in gesprek gaan centraal staan. Zien we je daar?

Nlgroeit nodigt je uit voor dit inspirerende event in dé hotspot van Utrecht: Dotslash. Een topondernemer neemt jou mee in zijn/haar ervaringen over groeien in relatie tot medewerkers. Vervolgens ga je actief in gesprek over dit onderwerp met andere gelijkgestemde ondernemers via een peer-to-peer sessie! We sluiten informeel af met een gezellig walking-diner waar volop ruimte is om te netwerken met de andere deelnemende ondernemers.

Het voorlopige programma: 

  • 16:00 uur – inloop en registratie.
  • 16:30 uur – in gesprek met diverse inspirerende ondernemers.
  • 17:30 uur – ga tijdens peer-to-peer gesprekken in gesprek met mede-ondernemers en experts over medemenselijk ondernemen, jouw groeiambities en uitdagingen. 
  • 19:15 uur – wrap-up, afsluiting en walking diner.
  • 20:30 uur – einde event.

Wat kun je verwachten tijdens de peer-to-peer sessies?

Tijdens de peer-to-peer sessie ga je aan tafel met andere groeiondernemers. Je wordt ingedeeld op omvang/fase van de onderneming en we proberen om ondernemers uit verschillende branches aan een tafel in te delen zodat je zo open mogelijk over de uitdagingen kunt praten. Uiteraard is wat je deelt vertrouwelijk. Het doel is leren van elkaar en het inzicht geven dat andere ondernemers vaak tegen dezelfde uitdagingen aanlopen.

Dit groei-event is gericht op de ontwikkeling van je groeiskills. Ons doel als organiserende partijen is om de innovatiekracht in Utrecht te versterken. Zo kunnen groei-ondernemers zoals jij groeiambities realiseren via inspirerende bijeenkomsten waarbij gelijkgestemden ervaringen met elkaar delen, kunnen klankborden en netwerken.

Nlgroeit is een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk. Wij willen jou als ondernemer structureel kunnen helpen bij jouw groei. Om deze groei te realiseren moeten wij zelf ook groeien. Daarom zal er vanaf heden een kleine bijdrage in de kosten doorberekend worden voor de events van nlgroeit.