14

woensdag

september 2022

nlgroeit tijdens Crossroads

Crossroads is de plek voor jouw start-up of groeionderneming om te netwerken met partners in groei en vermogen. Dit jaar vindt Crossroads plaats in het Utrechtse Dotslash.

Ben je er klaar voor? Want we zijn terug! Startup Regio Utrecht en partners organiseren op 14 september 2023 weer een editie van Crossroads. Dit is dé plek voor jouw startup of scaleup om in contact te komen met partners in groei en kapitaal. Dit jaar wordt Crossroads gehouden bij Dotslash Utrecht.

Tijdens Crossroads in Utrecht zal er speciaal voor de Scale-Up ondernemer een nlgroeit event georganiseerd worden. Hét moment om samen te komen en van elkaar te leren. Nlgroeit en Crossroads nodigen je uit voor dit inspirerende event in dé hotspot van Utrecht. Diverse topsprekers nemen jou mee in hun ervaringen. Vervolgens ga je actief in gesprek met mede-ondernemers via een peer-to-peer sessie! En sluiten we af met een gezellige social.

Het voorlopige programma volgt z.s.m.

Wat kun je verwachten tijdens de peer-to-peer sessies?

Tijdens de peer-to-peer sessie ga je aan tafel met andere groeiondernemers. Je wordt ingedeeld op omvang/fase van de onderneming en we proberen om ondernemers uit verschillende branches aan een tafel in te delen zodat je zo open mogelijk over de uitdagingen kunt praten. Uiteraard is wat je deelt vertrouwelijk. Het doel is leren van elkaar en het inzicht geven dat andere ondernemers vaak tegen dezelfde uitdagingen aanlopen.

Dit groei-event is gericht op de ontwikkeling van je groeiskills. Ons doel als organiserende partijen is om de innovatiekracht in Utrecht te versterken. Zo kunnen groei-ondernemers zoals jij groeiambities realiseren via inspirerende bijeenkomsten waarbij gelijkgestemden ervaringen met elkaar delen, kunnen klankborden en netwerken.

Nlgroeit is sinds 2022 een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk. Wij willen jou als ondernemer structureel kunnen helpen bij jouw groei. Om deze groei te realiseren moeten wij zelf ook groeien. Daarom zal er vanaf heden een kleine bijdrage in de kosten doorberekend worden voor de events van nlgroeit.