30

donderdag

november 2023

Amsterdam Groeit: jouw winnende impactstrategie

Nlgroeit organiseert in samenwerking met Grant Thornton het Amsterdam Groeit event op donderdag 30 november. Een event voor founders van MKB bedrijven waarin we je inspireren en in contact brengen met gelijkgestemde ondernemers uit de regio. Voor ondernemers met een omzet van >500k en >5fte.

Leer hoe je impact en rendement samenbrengt

Als groeiondernemer sta je momenteel voor tal van uitdagingen. Het bouwen aan een gezond bedrijf met een positieve impact is cruciaal. Maar hoe doe je dat als ondernemer? Hoe kun je je bedrijf laten groeien op een gezonde manier en tegelijkertijd impact creëren?

Ontdek het op het Amsterdam Groeit event op donderdag 30 november, georganiseerd door nlgroeit in samenwerking met Grant Thornton.

Dit evenement, speciaal voor en door groeiondernemers, brengt je inspirerende sprekers en de mogelijkheid om in contact te komen met gelijkgestemde ondernemers. Verdiep je in de verhalen van de sprekers en ontdek de waarde van de rondetafelgesprekken. Wat zijn jouw kansen om duurzame waarde te creëren voor jezelf en jouw stakeholders?

Sprekers

Jacoline en Saman delen hun inspirerende verhalen tijdens het Amsterdam Groeit event op donderdag 30 november 2023 bij Paviljoen Puur in Amsterdam. Ontvang waardevolle inzichten en leer van hun ervaringen terwijl je je laat inspireren voor groei in een duurzamere wereld.

Jacoline Plomp

Jacoline Plomp

Grant Thornton

Jacoline Plomp, Senior Impact- en Duurzaamheidsexpert. Unit lead Duurzaamheid bij Grant Thornton en zeer ervaren groeiondernemer. Vanuit haar jarenlange ervaring als strategie consultant zal Jacoline haar ervaringen en belangrijkste lessen delen.

Saman Mohammadi

Saman Mohammadi

RE:BORN

Saman Mohammadi is in 1985 geboren in Iran en sinds zijn achtste levensjaar opgegroeid in Zoetermeer. Inmiddels woont Saman in Amsterdam. Hij behaalde zijn dubbel masterdiploma’s in Architectuur en in Real Estate Housing aan de TU Delft. Hij heeft naast vastgoed een passie voor schilderen/beeldhouden, ondernemen, psychologie, filosofie en politiek.

Saman heeft inmiddels 15 jaar ervaring binnen de wereld van projectontwikkeling en vastgoed(beleggingen) in allerlei rollen en in een veelheid aan sectoren. Binnen RE:BORN richt Saman zich onder meer op stakeholder- en relatiemanagement, politieke vraagstukken, accountmanagement van financiers, selectie en onderhoud van de leden van de Raad van Inspiratie, aan- en verkoop van projecten en het presenteren op digitale en fysieke podia.

RE:BORN ontwikkelt gebouwen en gebieden die een positieve, meetbare impact hebben op maatschappij, mens en milieu én die ook financieel rendement opleveren. Naast een bovengemiddeld financieel rendement, ook een sociaal maatschappelijk rendement en een duurzaam rendement. Rendementen die elkaar versterken.
RE:BORN heeft momenteel 750 miljoen aan vastgoed in ontwikkeling Dat is 140.000 m2. Meestal gelegen in Amsterdam, Den Haag en omgeving. Naast Functievrij bouwen zijn ze ook heel ver in toepassen van AI in dagelijkse praktijk van vastgoedontwikkeling.

Ga in gesprek tijdens de rondetafelgesprekken

Ontmoet andere groeiondernemers uit de regio en deel actief kennis en ervaringen tijdens het Amsterdam Groeit event. Ga aan tafel met gelijkgestemde ondernemers in een vergelijkbare fase van hun ondernemersloopbaan en kom samen verder door uitdagingen te bespreken. Een moderator en inspirator zullen het gesprek leiden en ervoor zorgen dat iedereen het maximale uit de rondetafelsessie haalt.

Nlgroeit is een stichting zonder winstoogmerk en daarom vragen we slechts een kleine bijdrage in de kosten voor dit evenement. Deze bijdrage zal onder andere de hapjes, drankjes en lunch dekken.

Het evenement zal plaatsvinden op donderdagochtend 30 november bij Paviljoen Puur in Amsterdam. Inloop start vanaf 8:45 en we starten stipt om 9:15 uur. De afsluiting is 13:30 uur.

We kijken er naar uit om jou daar te zien!

Nog niet bekend met nlgroeit?

Bij nlgroeit werken we aan een doel: het groter maken van van ondernemers om zo samen de Nederlandse economie te versterken. Nlgroeit is een levendig netwerk en een platform voor en door ondernemers.

Nlgroeit is een stichting zonder winstoogmerk

Ondernemers die elkaar belangeloos helpen bij het zetten van hun volgende groeistap dat is de kern van ons bestaan. De pay-it-foward gedachte staat aan de basis van alles dat we doen. Meer hierover lees je in ons manifest.

Om de organisatie van het nlgroeit jaarevent mogelijk te maken rekenen we een bijdrage in de kosten.

  • Voor leden van nlgroeit is deze bijdrage: € 49,50.
  • Ben je geen lid dan rekenen we € 99. Natuurlijk kun je lid worden. Wanneer je dat doet ontvang je 50% korting op je bijdrage voor dit event. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.
  • Profiteer van early bird korting, je kunt je nu aanmelden voor € 75 (geldig tot en met 23 november).